Zaterdag 26 oktober 2019

JACHTHOORNCONCERT "LA VÈNERIE" 2019


PROGRAMMA


Datum : Zaterdag 26 oktober 2019
Locatie : Sint-Jozefskerk WIEMESMEER
Aanvang : 20:00


Prijs : €15 per persoon, inclusief zitplaats en 1 consumptie na het concert

VIP ARRANGEMENT


Aanvang : 17:30

Gastronomisch driegangen diner in restaurant Corneille (Stiemerheide) bestaande uit aperitief en wildmenu met wijnarrangement.

Na het diner shuttledienst van en naar het concert en een gereserveerde plaats voor het concert, inclusief consumptie tijdens de receptie.


Prijs : €95 per persoon, inclusief gereserveerde concert zitplaats

"… een eerbetoon aan Hubert Heinrich"

In Wiemesmeer-Zutendaal staan eind oktober weer de bekende Sint-Hubertusfeesten op het programma. Voorafgaand aan de spectaculaire slipjacht op zondag 28 oktober staat zaterdagavond 27 oktober om 20.00u in de kerk van Wiemesmeer het jachthoornconcert "La Vènerie" op het programma.

Uitvoerders zijn de Jachthoorngroep Les Trompes du Duché de Limbourg, Het concert wordt ingeleid door "De Gezellen van St-Hubertus Wiemesmeer". Tussen de twee delen van het concert speelt Thibaud Maesen op de cello, een aanstormend talent!

Beklijvend sluitstuk van het concert is de uitvoering van "Le Chant Final", van Hubert Heinrich, gespeeld en gezongen door alle in de kerk aanwezige blazers samen met de gastsolisten en met orgel. Dit wordt uit volle borst meegezongen door het voltallige publiek. Een uniek en aangrijpend moment, een ervaring om niet te missen!

Les Trompes du Duché de Limbourg

Thibaut Maesen