Zondag 27 oktober 2019

SLIPJACHT SYMPATHISANT


PROGRAMMA


Sint-Hubertusviering

Datum : Zondag 27 oktober 2019
Locatie : Sint-Jozefskerk WIEMESMEER
Aanvang : 09:00

Slipjacht Sympathisant

Datum : Zondag 27 oktober 2019
Locatie : Sint-Hubertusplein WIEMESMEER
Aanvang : 10:30


Prijs : Pendeldienst + toegang Sherrystop €2,50 per persoon
kinderen tot 12 jaar gratis


Mogelijkheid tot :
hartelijk ontbijt : €20
jachtmaal op afterhunt : €35
Toegang afterhunt is gratis


Inschrijven voor ontbijt & jachtmaal is verplicht voor 20 oktober 2019.

Kunstzinnige Sint Hubertusviering

Viering opgeluisterd door de Jachthoorngroep De Gezellen van Sint-Hubertus uit WIEMEMSEER.

Slipjacht

De gezellige en gemoedelijke sfeer op de slipjacht, het samenzijn met kennissen en vrienden tegen een achtergrond van traditie en natuur. Onder het genot van een hapje en een drankje geniet u van het spektakel van jagende honden, prachtig getooide paarden en ruiters in uniform, gevolgd door de jachtkoetsen met adelvrouwen. Dit alles met het meeste respect voor de rijke traditie van het jagen met meutehonden uit deze streek, de "Chasse à courre". Een beleving die je op deze schaal enkel nog in ZUTENDAAL kan meemaken. U bent van harte welkom!

Tijdens de slipjacht zijn lijnbussen voorzien die u tijdig naar de verschillende actieterreinen (Sherrystop en Kill) heen en terug pendelen.
Ontbijt : Uitgebreid ontbijt met Italiaanse charcuterie, spek & eieren, croissants, koffie en fruitsap voor slechts €10 per persoon.
Afterhunt : Buffet van jachtgerechten : gegrilde oesters, pasta met eekhoorntjesbrood, ovenschotel met fazant, gebakken aardappelen en kruidige saus, côte à l'os met warme groentjes, dessert. Dit alles verzorgd door La Posta Catering voor een prijs van €30 per persoon.